2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Kayıtları

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Kayıtları ile İlgili Açıklama

1-) Yaz okuluna kayıt olacak öğrencilerimizin öncelikle aşağıda ilan edilen derslerden kayıt olmak istedikleri dersleri belirlemeleri gerekmektedir

2-) Öğrencilerimiz kayıtlanmak istedikleri dersler için 27-29 Haziran 2016 tarihlerinde öğrenci işleri bürosundan temin edecekleri formlar ile geçici kayıt yaptıracaklardır.

3-) Geçici kayıtlar sonunda açılması kesinleşen dersler Fakülte tarafından ilan edilecektir.

4-) Dersler açıldıktan sonra 30 Haziran-01 Temmuz 2016 tarihlerinde kesin kayıt Yaptıracak Öğrenciler İçin Yatırılması Gereken Ücret ve Hesap Numarası Kayıt Öncesi İlan Edilecektir

5-) Banka dekontuna isim, öğrenci numarası ve ders adının yazdırılması gerekmektedir.

6-) Kesin kayıt için öğrenci işlerinden alınan optik ders kayıt formu doldurularak Danışman Hocasına Onaylatacaktır.

7-) Ders kayıt formuna dekontunda eklenerek 30 Haziran-01 Temmuz 2016 tarihlerinde öğrenci işleri bürosuna bırakılması ile yaz okulu ders kayıt işlemi sona erecektir.

DERSLER 4 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE BAŞLAYIP, 19 AĞUSTOS 2016 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR

Yaz Okulunda Açılması Öngörülen Dersler.xls