2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemlerinin Yeniden Yapılması Hakkında

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilmesi devam etmekte olan yeni Öğrenci Bilgi Sistemi bazı teknik aksaklıklar sebebiyle devre dışı bırakılmıştır. Bu nedenle eski Öğrenci Bilgi Sistemi 26.09.2016 tarihi saat 09.00 itibari ile Üniversitemiz genelinde tekrar kullanıma açılacaktır.

Yaşanan teknik aksaklıklar sebebiyle 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri 26.09.2016 - 02.10.2016, danışman onay işlemleri ise 26.09.2016 - 05.10.2016 tarihleri arasında tekrar yapılacaktır. Öğrenci Bilgi Sisteminden ders seçimi yapmış tüm öğrencilerin ders seçimlerini tekrar kontrol etmeleri, ders seçimi yapamayan öğrencilerin ise belirtilen tarihler arasında ders seçme ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Sisteminde yaşanan sorunlardan dolayı optik ders kayıt formu dolduran öğrencilerin optik ders kayıt formları dikkate alınmayacaktır.

Harcını yatıramayan öğrenciler 26.09.2016 - 02.10.2016 tarihleri arasında öğrenci numaraları ile harçlarını yatırabileceklerdir. Harcını manuel yatıran (Ziraat Bankası gişelerinden) öğrencilerin ise dekontlarını öğrenim gördükleri akademik birimin öğrenci işleri bürolarına teslim etmeleri gerekmektedir. Teslim edilen dekontlar, öğrenci işleri büroları tarafından Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na ulaştırılmalıdır.

Tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personele duyurulur...