2018 ÖSYS Ek Yerleştirme ile Fakültemize Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

2018 ÖSYS Ek Yerleştirme ile Fakültemize yerleşen adayların kayıt işlemleri 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıtlar, yerleştiğiniz Fakültemize şahsen yapılacaktır.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİ

• Birinci öğretim öğrencileri, katkı payı (Harç Ücreti) yatırmayacaklardır. İkinci öğretim programlarına yerleşen adaylardan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenim görmek isteyenler öğrenim ücretlerini 01 – 05 Ekim 2018 tarihleri arasında TC Kimlik numarası ile aşağıda belirtilen Ziraat Bankası hesap numaralarına yatırılabilecektir. Öğrenim ücretini belirtilen tarihler arasında yatırmayan öğrenciler 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.

Harç Ücretleri için tıklayınız...

2018 ÖSYS EK YERLEŞTİRME İLE FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRACAK ADAYLAR İÇİN GEREKLİ BELGE ve KOŞULLAR

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. 2018 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı).

3. Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

4. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

5. Kimlik fotokopisi.