Geçmiş Olsun Mesajı

07.05.2019 tarihinde Doğancı Köyü mevkiinde Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri üzücü bir kaza geçirmişlerdir. Minibüs içerisinde bulunan öğrencilerimizin yaralanması hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Yaralı öğrencilerimize acil şifalar, ailelerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Böylesine talihsiz olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyor ve öğrencilerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum.

Prof.Dr.Bünyamin BACAK
                                                                                                                                                                   Dekan