YAZ OKULU KESİN KAYITLARI

Yaz Okulu ön kayıt işlemleri sonucunda açılması kesinleşen dersler ile yaz okulu ders ücretleri aşağıda belirtilmiştir. Yaz okulunda açılan derslere kesin kayıtlarını yaptıracak öğrencilerin aşağıdaki işlemleri yerine getirmeleri gerekmektedir.

1.) Açılan derslere kesin kayıt için; Kayıtlanacağınız ders için aşağıda ilan edilen ders ücretlerini Ziraat Bankası Onsekiz Mart Şubesi (2294000170005015) nolu hesaba yatırınız.
(Dekonta adınızı ve ders isimlerini yazdırmayı unutmayınız)

2.) Öğrenci İşleri ofisinden alacağınız optik forma, alacağınız dersi kendi transkriptinizdeki ders kodu, adı ve kredisi ile öğrenci bilgi sisteminden kontrol ederek kodlayanız. Formu imzalayarak, danışmanınıza imzalatınız.
(Bu süreçte yapacağınız hatalar transkriptinizde yanlışlıklara neden olabileceğinden önemlidir)

3.) Yukarıdaki işlemleri eksiksiz olarak tamamladıktan sonra, optik ders kayıt formunuza banka dekontunu ekleyerek 30 Haziran-01 Temmuz 2016 tarihlerinde öğrenci işleri bürosuna teslim ediniz.

4.) Ders programınız CDSP koordinatörlüğünce düzenlenerek 11.07.2016 tarihinde webde ilan edilecek olup, programla ilgili sorunlarınız için Eda İŞLEK (Dahili: 1273) ile iletişime geçebilirsiniz.

5.) Yaz okuluna devam zorunludur.

6.) 04-05-06-07-08 Temmuz 2016 Ramazan Bayramı iş günü olarak tatil olmasından dolayı yapılamayan derslerin telafisi takip eden hafta sonlarında  yapılacaktır.

"SÜRESİ İÇİNDE ÖN KAYIT YAPTIRMAYAN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARI 01 TEMMUZ 2016 CUMA SAAT 13.00'DAN SONRA ALINACAKTIR."

Açılması kesinleşen dersler ve ücretleri için  tıklayınız...

Önemli
Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ve Ekonometri Bölümü Öğrencisi Olup Yaz Okulu İçin Kayıt Olacak Öğrencilerin Dikkatine  tıklayınız...

kesinlesen-dersler.xls