YAZ OKULU KESİN KAYITLARI

Yaz Okulu ön kayıt işlemleri sonucunda açılması kesinleşen dersler ile yaz okulu ders ücretleri aşağıda belirtilmiştir. Yaz okulunda açılan derslere kesin kayıtlarını yaptıracak öğrencilerin aşağıdaki işlemleri yerine getirmeleri gerekmektedir.

1.) Açılan derslere kesin kayıt için; Kayıtlanacağınız ders için aşağıda ilan edilen ders ücretlerini Ziraat Bankası Onsekiz Mart Şubesi (2294000170005015) nolu hesaba yatırınız.
(Bankadan Gişe İşlemlerinden Yatırılarak Dekonta adınızı ve ders isimlerini yazdırmayı unutmayınız)

2.) Öğrenci İşleri ofisinden alacağınız optik forma, alacağınız dersi kendi transkriptinizdeki ders kodu, adı ve kredisi ile öğrenci bilgi sisteminden kontrol ederek kodlayanız. Formu imzalayınız.
(Bu süreçte yapacağınız hatalar transkriptinizde yanlışlıklara neden olabileceğinden önemlidir)

3.) Yukarıdaki işlemleri eksiksiz olarak tamamladıktan sonra, optik ders kayıt formunuza banka dekontunu ekleyerek 06-07 Temmuz 2017 tarihlerinde öğrenci işleri bürosuna teslim ediniz.

4.) Ders programınız CDSP koordinatörlüğünce düzenlenerek 10.07.2017 tarihinde webde ilan edilecek olup, programla ilgili sorunlarınız için Arş.Gör. Yakup TAŞDEMİR (Dahili: 1204) ile iletişime geçebilirsiniz.

5.) Yaz okuluna devam zorunludur.

"SÜRESİ İÇİNDE ÖN KAYIT YAPTIRMAYAN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARI 07 TEMMUZ 2017 CUMA SAAT 13.00'DAN SONRA ALINACAKTIR."

Açılması kesinleşen dersler ve ücretleri aşağıda ektedir.

Açılması kesinleşen dersler ve ücretleri.pdf