Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 22 Haziran 2018 tarihinde yapılan 21. Dönem mezuniyet töreninde, 700 final mezunu öğrenci diplomalarını alırken, aileleri de bu mutlu güne tanıklık ettiler Program 18:30 itibariyle öğretim üyelerinin kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından mezun öğrencilerin yürüyüşü gerçekleşti. Kortej yürüyüşünden sonra öğretim üyeleri ve öğrencilerin tören alanında yerini alması ile başlayan mezuniyet töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve ardından Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN ve ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr.Yücel ACER’in Konuşması ile devam etti.

Prof.Dr.Yücel ACER yaptığı konuşmada "Öğrencilerimizi bu değerli fakültemizden mezun oldukları için tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Her geçen gün yüz binlerce gencimizi üniversitelerden mezun ediyoruz. Kim ki kendini iyi geliştirmiştir, kaliteli bir noktaya gelmiştir, onun için bu ülkede iş bulma sorunu yoktur. Çok başarılı noktalara gelmenizin yanı sıra hayatınız boyunca iyi insan olmayı, düzgün olmayı asla bir kenara bırakmayın."dedi.

Daha sonra 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda okulu birincilikle bitiren Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Aslı YILMAZ ve Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret, Lojistik ve İşletmecilik Bölümü birincisi Mehmet KARADAĞ’ın konuşmaları ve mezuniyet kütüğüne isim plakalarını çakmalarının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı Biga'lı işadamlarına ve “Mezuniyet Töreni” ne katkı sunanlara teşekkür belgeleri sunuldu. Tören tüm mezunların coşku içinde keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Törene, Biga Kaymakamı Mustafa CAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Belediye Başkanı İsmail IŞIK, ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr Yücel ACER, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa GÖRÜN, Biga İlçe Jandarma Komutanı Tarık BİŞİRGEN, Biga İlçe Emniyet Müdürü Aladdin TEKİN, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga’lı işadamları, iş dünyasının değerli temsilcileri, yerel yönetim temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı  Mezuniyet Töreni Fotoğraflarının devamı için Tıklayınız...