“2017 Trakya Şampiyonu” Olan Biibf Bayan Voleybol Takımımız İçin Kutlama Yemeği Düzenlendi

Biga İİBF Bayan voleybol takımımız Trakya Üniversiteler Birliği’nce (TÜB), 14-16 Mart 2017 tarihlerinde Kırklareli Üniversitesi’nde düzenlenen İktisadi Ve İdari Bilimler Fakülteleri Arası Voleybol Müsabakalarından birincilikle döndü.

Sayın dekanımız Prof. Dr. Erhan GÜMÜŞ, fakültemize bu gururu yaşatan voleybol takımımızı ve antrenörleri Serdar DUMAN’ı ofisinde ağırladı. Takımı ve antrenörlerini gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik eden Dekan Gümüş, bu başarının kahramanları ile birlikte Yerleşke Kitabevi sahibi Utku Çetin’in sponsorluğunda Karabiga’da gerçekleştirilen bir kutlama yemeği organizasyonuna katıldı. Organizasyona Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf YİĞİT, Doç. Dr. Cüneyt KILIÇ ve Fakülte Sekreteri Şuayip KOTMAN da katıldı.