Biga Engelliler Derneği ve Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Ziyareti.

Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva BACAK, Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi  Müdürü İsmail HEPÇİN, Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi  Özel Eğitim Öğretmeni  Ayşegül KOÇKAN ve Merkezde eğitim gören Burak KARAMAN annesi Fatma KARAMAN, Didem AVCI annesi Hatice AVCI ile birlikte 24 Nisan 2018 Salı günü Dekan Prof.Dr.Bünyamin BACAK’ı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Dekanlık Makamına temsili olarak Burak KARAMAN otururken Dekan Yardımcılığı makamına Didem AVCI oturdu. Ziyaret sonunda öğrenciler kendi yaptıkları el işlerini Dekan Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Dekan Yardımcıları Doç.Dr.Yusuf YİĞİT ve Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ’a takdim ettiler.