Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biga İİBF Akademik Kurulu Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Biga İİBF Dekanlık Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya ÇOMÜ Rektörü ve Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Acer, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Biga İİBF'de bulunmanın kendisi için keyifli bir durum olduğunu belirten Rektör Yücel Acer, üniversitenin yoğun bir dönemden geçtiği ve üniversite için gerçekleştirilmesi planlanan bazı önemli projelerin temellerinin oluşturulduğu bir süreç yaşandığını söyledi. ÇOMÜ'yü bir proje üniversitesi yapmak istediklerini belirten Acer, yakında bir proje destek ofisi oluşturacaklarını açıkladı.

Prof. Dr. Acer, hem merkez yerleşkeyi, hem Biga İİBF Yerleşkesi'ni gerçek birer kampus ortamına kavuşturmak için altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Biga İİBF için daha büyük derslikler yapma projemiz var. Biga Meslek Yüksekokulu'nu da yerleşkeye taşımamız mümkün olacak. Ayrıca hocaların kalıp çalışabileceği lojman-çalışma ofisi şeklindeki binaların finansmanı için Bigalilardan söz aldık" diye konuştu.

Toplantıda bölüm başkanları söz alarak bölümleriyle ilgili bilgileri paylaştı. Ardından Rektör Acer öğretim elemanlarının sorularını yanıtladı.