Biga İİBF’ de Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ilk kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü başladı. Beş gün sürecek olan kayıt haftasının ilk gününde Biga Kaymakamı  Gökhan Görgülüarslan ve Garnizon komutanı  Mehmet Emre Mengi fakültemizi ziyaret etti. Dekan yardımcısı Doç Dr. Cüneyt Kılıç’ın kendilerine eşlik ettiği Biga kaymakamı  Sayın Görgülüarslan ve garnizon komutanı  Sayın Mengi sabahın erken saatlerinde kayıt için gelen velileri ve öğrencileri tebrik edip, ilk kayıtları bizzat kendileri gerçekleştirdiler. Sonrasında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni gezen Biga Kaymakamı Sayın Görgülüarslan ve Sayın Mengi’ye Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan’da katıldı.

Halihazırda 4611 öğrencisi bulunan Biga İİBF’ye 2016-2017 eğitim yılı için 690’ı kız ve 621’i erkek öğrenci olmak üzere toplam 1311 yeni öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.