Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

BİGA İİBF’DE DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekanlık devir teslimi dekanlık makamında düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Prof. Dr. Erhan GÜMÜŞ ve fakültemiz öğretim üyeleri tarafından dekanlık girişinde karşılanan Prof. Dr. Yücel ACER, devir teslim töreni için dekanlık makamına geçti. 

Devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER fakültemiz dekan vekilliğine atanan Prof. Dr. Bünyamin BACAK eski dekan vekilimiz Prof. Dr. Erhan GÜMÜŞ, dekan yardımcıları Doç. Dr. Cüneyt KILIÇ ve Doç. Dr. Yusuf YİĞİT ile fakültemiz öğretim üyeleri katıldı.

Prof. Dr. Yücel ACER yaptığı konuşmada yaşanan zor bir dönemde dekanlık görevini kabul ederek desteğini esirgemeyen Prof. Dr. Erhan Gümüş’e teşekkür ettiğini belirterek, çiçek takdim etti. Prof. Dr. Erhan GÜMÜŞ ise “Başta Sayın Rektörümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyor, dekanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.   

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER, Prof. Dr. Bünyamin BACAK’ın Biga’da yıllarını geçirmiş bir öğretim üyesi olarak yeni görevinde başarılı olacağına inancının tam olduğunu, vurgulayarak kendisine başarılar diledi.  Prof. Dr. Bünyamin BACAK da, Prof. Dr. Erhan GÜMÜŞ’e yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür etti. Rektörümüze kendisini bu görevi layık gördüğü için teşekkür ettiğini belirten Prof. Dr. Bünyamin BACAK,  teslim aldığımız görevi en iyi şekilde yapmak için el birliği ile çalışacağız” dedi.