BİGA İİBF’DE “II. BANKACILIK VE FİNANS ZİRVESİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Topluluğu tarafından organize edilen “II. Bankacılık ve Finans Zirvesi” 13 Mayıs 2016 tarihinde Biga İİBF’de Didem Yaman Amfisinde gerçekleştirildi. T.C Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Necati ŞAHİN, Ege Finans Derneği (EFD) Onursal Başkanı Prof. Dr. N. Oğuzhan ALTAY, Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. C. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN ve diğer birçok önemli dernek üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen zirvede; “Dünyada Merkez Bankacılığı ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası”, “Ulusal ve Uluslararası Güncel Finansal Gelişmeler”, “Finansal Yatırım Araçları” ve daha birçok önemli konu başlığına değinildi. Gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin ve öğretim üyelerinin ilgisi yoğundu.