Biga İİBF'de Madalya Töreni

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi spor takımları şampiyonluk madalyalarını ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel ACER'in katıldığı törenle aldı.

100. Yıl Spor Şenlikleri'nde Biga İİBF Voleybol Bayan Takımı Fakültelerarası voleybol şampiyonu, Basketbol Erkek Takımı ise Fakültelerarası basketbol şampiyonu olmuştu. Futbol ve voleybol erkek takımları da turnuvayı üçüncülükle bitirmiş, böylece tüm takımlar dereceye girerek kupa ve madalya almaya hak kazanmıştı. Rektör Prof.Dr. Yücel ACER madalya töreninde tüm oyuncuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Beden Eğitimi Okutmanı Serdar DUMAN ise öğrencilerle birlikte yıl boyunca düzenli çalışmalarının sonucunda şampiyonlukların geldiğini belirterek tüm oyuncuları kutladı.