Biga İİBF'de Yıl Sonu Etkinlikleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. sınıf öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı boyunca resim ve müzik derslerinde yaptıkları çalışmalar sergilendi.

Öğrencilerin Resim Okutmanı Betül Serbest Yılmaz rehberliğinde yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi öğretim elemanları katında izleyicilerin beğenisine sunuldu. Biga İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Kılıç tarafından yapılan açılışa öğrenciler, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Müzik Okutmanı Filiz Kaya tarafından öğrencilerden oluşturulan koronun hazırladığı konser ise Biga İİBF Didem Yaman Amfisi'nde gerçekleşti. Akademik ve idari personel ile öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği konserde dinleyicilere Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nden seçme eserler sunuldu.