Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Masa Tenisi Turnuvası Yarı Final - Final Maçları ve Madalya Töreni Yapıldı.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yarıyılı Bahar Dönemi Masa Tenisi müsabakaları 25 Mart 2019 Pazartesi günü başlayıp 27 Mart 2019 Çarşamba günü yapılan final müsabakaları ile bitti. 27 Mart 2019 Çarşamba günü yapılan yarı final ve final müsabakaları sonrasında Furkan YÖRÜK 1.ci, Nail Eren BURUCU 2.ci, İsmail YÜCE 3.cü, Yusuf GÜLPINAR 4.cü oldu.

Final maçlarını izleyen Dekanımız Prof.Dr Bünyamin BACAK müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, madalyalarını sporculara takdim etti ve başarılarının devamını diledi.