Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu Nevzat YILDIZ , 2017 Perakende Günleri kapsamında verilen ‘Perakende Güneşi Ödülleri’nde “En Başarılı Profesyonel Yönetici” ödülünü aldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2001 yılı mezunu olan Nevzat YILDIZ , 2017 Perakende Günleri kapsamında verilen ‘Perakende Güneşi Ödülleri’nde “En Başarılı Profesyonel Yönetici” ödülünü aldı.

Mezunları arasında 2012 yılında Yılın Kaymakamı seçilen Elazığ Vali Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş ve ondan fazla sayıda kaymakam ve yöneticinin bulunduğu Biga İİBF mezunlarının başarılarının artarak sürmesi Üniversitemiz camiasını sevindirmiştir.  Mezunumuz Nevzat YILDIZ’ı, ailesini, emeği geçen Fakültemiz ve Üniversitemiz mensuplarını tebrik ediyoruz.