Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Akademik Genel Kurul Toplandı.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Akademik Genel Kurul Toplandı.

22 Haziran 2018 tarihinde Dekanlık Konferans salonunda Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Yücel ACER’in de katılımıyla gerçekleşen Akademik Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Yusuf YİĞİT’in program sunumuyla başlayan toplantıda, Dekan V. Prof.Dr.Bünyamin BACAK 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar ve güz dönemine yönelik akademik ve idari çalışmalar ile  yeni döneme yönelik plan ve çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Prof.Dr.Bünyamin BACAK’ın değerlendirmelerinin ardından Bölüm Başkanları söz alarak, bölümlerine ait akademik çalışmalarla ilgili sayısal veriler ile eğitim öğretim faaliyetleri hakkında kısa bilgilendirmelerde bulundular.

Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Yücel ACER önce Üniversitemizde son bir yılda yaşanan gelişmeler hakkında ve sonra Biga’daki kampus ile ilgili yapılanlar ve yapılması planlanan süreçlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı öğretim elemanlarının dilek ve temennileri alınarak sonlandırıldı. Toplantının ardından resepsiyon gerçekleştirildi.