BİGA.İ.İ.B.F BAYAN VOLEYBOL TAKIMI TRAKYA ' DA ŞAMPİYON OLDU .

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trakya Üniversiteler Birliği İktisadi Ve İdari Bilimler Fakülteleri Arası Kadın Voleybol Müsabakaları bu sene Kırklareli' de düzenlendi .Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini temsil eden Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi 1.gün Trakya Üniversitesini 3 – 0 ,  2.gün Kırklareli Üniversitesini 3 – 0 ,  ve 3.gün final maçında da Namık Kemal Üniversitesini 3 - 0  yenerek 2017 Trakya Şampiyonu oldu.

Antrenör Serdar Duman yaptığı açıklamada: oyuncularımı başarılarından dolayı kutluyorum çok çalıştılar ve şampiyonluğu hak  ettiler .Çalışmalarımızın karşılığını almak ve şampiyon olmak çok güzel .Bizlere sponsor olarak destek olan DOĞTAŞ KELEBEK AŞ.’ ye  çok teşekkür ederiz.