BİİBF’de Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından “Proje Döngüsü Yönetimi” Eğitim Programı Düzenlenmektedir

Fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU ve proje ekibi tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programınca kabul gören projemiz çerçevesinde fakültemiz bünyesinde 20-24 Şubat 2017 tarihleri arasında devam edecek olan “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitim programı başlatılmıştır.

Proje kültürünün geliştirilmesi ve proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi amacıyla düzenlenen ve 5 gün boyunca sürecek olan bu eğitim programı Güney Marmara Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi uzmanlarından Cansu ATILGAN ve Ekim Bengisu HOCAOĞLU tarafından yürütülmektedir.