Dekan Prof.Dr.Bünyamin BACAK, IX.Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi Dönem Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nihal EMİNOĞLU ve Organizasyon Kurulu’nu Kabul Etti.

Biga İ.İ.B.F Dekanı Prof.Dr.Bünyamin BACAK, 15-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Çanakkale Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen IX. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi  Kongre Dönem Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nihal EMİNOĞLU ve Organizasyon Kurulu’nu 04 Aralık 2018 Çarşamba günü makamında kabul ederek kongrenin düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesi esnasında gösterdikleri özverili çalışmalar için kendilerine teşekkür etti. Kongre ile ilgili yapılan değerlendirmelerin ardından öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.