Ekonometri Topluluğu tarafından Solo Talks Etkinliği Gerçekleştirildi.

Ekonometri Topluluğu tarafından Solo Talks etkinliği 15 Mart 2019 Cuma günü,  SoloTürk F-16 Gösteri Ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla yapılan etkinlikte Ekonometri Topluluğu “Etkinliğimizde bizlere destek olan SoloTürk F-16 Gösteri Ekibine; onları bizle buluşturan, çelik kanatları altında vatanımızın güvenliğini temin eden, tarihi kahramanlıklarla dolu Türk Hava Kuvvetlerine; bizlere hoşgörü ve muhabbet ile yaklaşan 161. Filo Komutanlığına; katılım sağlayarak yanımızda olan hocalarımıza ve arkadaşlarımıza en içten dileklerimizle teşekkür ediyor, daha nice EKOT’lu etkinliklere diyoruz”. Açıklamasını yaptılar. Etkinlik SoloTürk ekibinin getirdiği fotoğrafları imzalamaları ile sona erdi.