Rektör Prof. Dr. Yücel Acer 10. Biga Fuarı Açılışına Katıldı

Güney Marmara'nın önemli fuarlarından biri olan 10. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.

Biga'daki 20 bin metrekarelik alana sahip kapalı pazar yerinde düzenlenen ve üç gün devam eden fuar açılışına, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, CHP Çanakkale Milletvekilleri Bülent Öz ve Muharrem Erkek, MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, iş adamları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle çok daha büyük anlam taşıyan 10. Biga Fuarı'nda 122 firma, bin 22 peronda stant açtı.

Çanakkale Valiliği, Biga Kaymakamlığı, GMKA, KOSGEB ve İŞKUR ile tarım, sanayi gibi ilgili bakanlık müdürlüklerinin katkıları ile 10. Yılına ulaşan Biga Fuarı'na ÇOMÜ de katkı sundu.