Toplumsal Uyum ve Barış Topluluğu tarafından “I.Kamu Yönetimi Zirvesi’ gerçekleştirildi.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Didem YAMAN Amfisinde 11.03.2019 Pazartesi günü Toplumsal Uyum ve Barış Topluluğu tarafından “I.Kamu Yönetimi Zirvesi” gerçekleştirildi.

Kamu Yönetimi Zirvesinin açılış konuşmasını Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç.Dr.Mustafa KARA’nın gerçekleştirdiği etkinlikte, öğrencilere mesleki bilgilendirme Dr.Öğr.Üyesi Didem SAYGIN tarafından yapıldı. Kamu Yönetimi Zirvesi daha sonra Doç.Dr.Hikmet YAVAŞ’ın koordinatörlüğünde, İl Göç Uzmanı Çağdaş TANER ve Araş.Gör.Tahir Anıl GÜNGÖRDÜ’nün konuşmalarıyla devam etti. Öğrencilerimize kariyer yaşamları açısından destek olmayı amaçlayan “I.Kamu Yönetimi Zirvesi”ne öğrenciler tarafından ilgi yoğundu.