Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencimiz Vahide KERSU’ya YÖK’ten Teşekkür Belgesi Verildi

YÖK bu yıl gerçekleştirdiği bir uygulama ile üniversiteyi kazanan öğrenciler arasından ilk tercih ettiği üniversite ve bölüme yerleşenlere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç imzalı birer teşekkür belgesi gönderdi. Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Vahide Kersu’da ilk tercihi olan ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini kazanmış olduğundan ötürü bu teşekkür belgesini almaya layık görüldü. Öğrencimize YÖK Başkanlığınca gönderilen teşekkür belgesini fakülte dekanımız  Prof. Dr. Erhan Gümüş ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç Dr. Soner Karagül takdim etti. Öğrencimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.