Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Yücel ACER’in Katılımlarıyla Fakültemiz Öğrenci Temsilcilerinin Katıldığı Toplantı Düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Yücel ACER’in katılımlarıyla birlikte, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa GÖRÜN, Biga İ.İ.B.F. Dekanı Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen UYSAL ile Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluk temsilcileri, fakülte bölüm temsilcileri ve Biga ÖTK başkanının katıldığı bir toplantı yapılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.