Üniversitemizden Vergi Bilinci Çalışmalarına Destek

Biga İİBF Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk GENCEL 28. Vergi Haftası etkinliklerine üniversitemiz adına destek verdi.

Vergi haftası etkinliği kapsamında, 3 Mart Cuma günü Özlem Kayalı İlkokulu’nda “Vergi Geleceğimizdir” etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında öncelikle Defterdarlık temsilcilerinin katılımıyla Vergi haftasının önemi ve Gelir İdaresi başkanlığının tanıtım filmi izlendi. Ardından Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ufuk Gencel, çocuklarla “Vergi Geleceğimizdir” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Son olarak çocuklarda vergi bilincinin gelişmesi amacıyla Doç. Dr. Ufuk GENCEL tarafından yazılan “Mutluluk Ormanı” isimli tiyatro oyunu yazar ve 4/A sınıfı öğretmeni Sayın Arzu DEMİR yönetiminde 4/A sınıfı öğrencileriyle sergilendi. Oyun bütün çocuklar, veliler ve defterdarlık çalışanlarınca oldukça beğenildi. Etkinlik sonrasında defterdarlık yetkililerince Ufuk GENCEL ve Arzu DEMİR’e vergi haftası etkinlikleri ve çocukların vergi bilincine yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Okul müdürü Sayın Gül KOCALAR ise hem defterdarlık yetkililerine hem de oyunu hazırlayan Arzu DEMİR ve Ufuk GENCEL’e çiçekle teşekkür etti.