2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Tek Ders Sınav Takvimi

Fakültemize 2011 ve daha sonraki yıllarda kayıt yaptırmış olan öğrencilerin tek ders sınavları aşağıda belirtilen takvim kapsamında yapılacaktır.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek  Ders Başvuru ve Sınav Tarihleri

Başvuru Tarihi : 04 - 05 Temmuz  2022

Sınav Tarihi     : 07 Temmuz 2022

Tek Ders Sınavına Girebilmek İçin Aşağıdaki Koşulların Hepsinin Sağlanması Gereklidir

- Sınava başvurduğu tarihte tek ders sınavı için en fazla 1  (Bir) dersi  başarısız olmak.

- Sınavına girilecek dersi daha önce alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak.

- Sekiz dönem tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak. (Mezun olabilecek durumda olmak)

- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00’ın altında olduğundan  mezun olamayan öğrencilerimiz  şartlı (DD,DC) derslerinden tek ders sınavına girebilir.

ÖNEMLİ NOT:

ÖĞRENCİLERİMİZİN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI (07 TEMMUZ 2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN) TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN KALAN DERSİ GÜZ YARIYILI DERSİ İSE BAHAR YARIYILI HARÇ ÜCRETİNİ ÖDEYİP AKTİF ÖĞRENCİ OLMALARI GEREKMEKTİR.

953-basvuru-dilekcesi.docx