2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Başvuru ve Sınav Tarihleri

Başvuru Tarihi : 13 - 14 Şubat  2023

Sınav Tarihi       : 16 – 17 Şubat 2023

Tek Ders Sınavına Girebilmek İçin Aşağıdaki Koşulların Hepsinin Sağlanması Gereklidir

- Sınava başvurduğu tarihte tek ders sınavı için en fazla 1  (Bir) dersi  başarısız olmak.

- Sınavına girilecek dersi daha önce alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak.

- Sekiz dönem tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak. (Mezun olabilecek durumda olmak)

- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00’ın altında olduğundan  mezun olamayan öğrencilerimiz  şartlı (DD,DC) derslerinden tek ders sınavına girebilir.

ÖNEMLİ NOT:

ÖĞRENCİLERİMİZİN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI (16-17  ŞUBAT 2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN) TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN KALAN DERSİ BAHAR YARIYILI DERSİ İSE GÜZ YARIYILI HARÇ ÜCRETİNİ ÖDEYİP AKTİF ÖĞRENCİ OLMALARI GEREKMEKTİR.

2022-basvuru-dilekcesi.docx