Biga İİBF 2022 Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni,

28 Haziran 2022 Salı günü saat 18.00'da  Fakültemizde yapılacaktır.

Diploma Kabı ve Cübbe Alımı için

SON BAŞVURU TARİHİ

15 Haziran 2022

Bu tarihten sonraki başvurulara ait cübbeler mezuniyet töreninden sonraki bir tarihte teslim edilebilecektir.

Başvuru ve Teslim

Deri Diploma Kabı

1. Mezuniyet törenine katılacak olup; diplomasını deri kap ile almak isteyen öğrencilerin deri diploma kabı için aşağıdaki banka hesabına 75,00₺ yatırmaları gerekmektedir.
  2. Banka Dekontu Fakültemiz öğrenci işleri A şubesine teslim edilmelidir. (ATM fişi geçerli olmayıp dekont teslim edilmelidir.)
  3. Deri kap, Üniversitemiz tarafından yatırdığınız ücrete istinaden Fakültemize gönderilecek ve ilan edilen tarih aralığında öğrenci İşleri A şubesinden temin edilebilecektir.

Ödeme yapılırken açıklama kısmına "Deri Diploma Kabı Bedeli" ifadesi ile öğrenci  Adı Soyadı ve T.C. Kimlik numarası yazılmalıdır.

Diploma Kabı için Banka Hesap Numarası

Ücret: 75,00₺

Hesap Adı: ÇOMÜ Matbaa Birimi Döner Sermaye İşletmesi

IBAN: TR09 0001 0022 9412 1577 4850 62

Mezuniyet Töreni İçin Cübbe (Cübbe, Kep, Fular)

1. Mezuniyet törenine katılacak olan öğrencilerin aşağıdaki banka hesap numarasına cübbe bedeli olarak 150,00₺ yatırmaları gerekmektedir.
  2. Banka Dekontu Fakültemiz Dekanlık zemin katında MP-Z-11 (A.z12) nolu Yönetim Bilimleri Odasında Ayten ERŞAH’a teslim edilmeli ve cübbe için beden (S-M-L) seçimi yapılmalıdır. (ATM fişi geçerli olmayıp dekont teslim edilmelidir.)
  3. Üniversitemiz tarafından seçmiş olduğunuz ölçüdeki cübbe, Fakültemize gönderilecek ve ilan edilen tarih aralığında Fakültemiz Dekanlık zemin katında MP-Z-11 (A.z12) nolu Yönetim Bilimleri Odasında Ayten ERŞAH’tan temin edilebilecektir.

Ödeme yapılırken açıklama kısmına "Cübbe Bedeli" ifadesi ile öğrenci Adı Soyadı ve T.C. Kimlik numarası yazılmalıdır.

Ödeme yaparken Deri Diploma Kabı ve Cübbe birlikte alınacaksa her biri için ayrı dekont  alınız/isteyiniz!

Cübbe için Banka Hesap Numarası

Ücret: 150,00₺