Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK KULÜBÜ (ENSO)'NUN ONLİNE OLARAK DÜZENLEYECEĞİ BOĞAZİÇİ SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİ

106 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü öğrenci kariyer kulübü Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO)'nün bu yıl online olarak düzenlediği Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi'ne davetlisin!

TAIS Shipyards, Kale Grup, ASELSAN, STM, TAI, Menatek, Profen gibi sektörün önde gelen şirketlerinden yöneticilerin ve alanında yetkin konuşmacıların katılımıyla dolu dolu bir zirve seni bekliyor!
Şirket temsilcilerinin kariyerlerini, şirketlerinin sektördeki yerini ve savunma sanayiinin geleceğinden bahsettiği oturumlar; şirket görevlileriyle birebir iletişim fırsatı sunan Networking Roomlar, sektörün önde gelen şirketleri tarafından yapılacak Case Study & Workshoplar, sürpriz çekilişler ve çok daha fazlası 9-10 Ocak'ta seni bekliyor olacak.

Üstelik istediğin yerden, sektörün liderleriyle bir arada olabilmen için, Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi bu sene bir tık uzağında! 

Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi biletlerini tükenmeden https://biletino.com/e-ak9 adresinden alabilir, ayrıntılı bilgi için Instagram hesabımızı  veya  internet sitemizi  ziyaret edebilirsin!

Instagram : @bounsavunmasanayizirvesi @engineeringsociety
Biletler: https://biletino.com/e-ak9
savunmasanayizirvesi.boun.edu.tr