Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

"ÇOMÜ Gönüllü Akademisi" Program Dizisi
BİİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında "ÇOMÜ Gönüllü Akademisi" başlığıyla bir program dizisi hazırlanmıştır. 
 
Dönem boyunca fakültemiz öğrencilerinin, gönüllülüğün hikayesinden gönüllülük motivasyonlarına, proje yazımı eğitimlerinden atölye çalışmalarına, gönüllü seçimlerindeki mülakat tekniklerinden gönüllü sisteminde oyunlaştırmaya ve kariyer olanaklarına kadar pek çok alanda donanım sahibi olmaları hedeflenmektedir. Aynı zamanda öğrencilerimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ulusal Ajans'ın gönüllülük faaliyetleri yanı sıra BM Gönüllüleri Programı ve Avrupa Dayanışma Programı gibi çalışmaları uzmanlarından dinleme ve tanıma fırsatı bulacaklardır. Çeşitli STK temsilcilerinin ve akademisyenlerin de davet edileceği ÇOMÜ Gönüllü Akademisi ile öğrencilerimizin toplumsal bilinci yüksek, özgüvenli, ekip çalışması becerilerine sahip bireyler olmalarına ve üniversite-toplum arasındaki bağı geliştirmelerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.
 
Gönüllü ve ilgili herkesi 15 Mart 2021 Pazartesi saat 14.00'da ilk etkinliğimiz olan "Gönüllülüğün Hikayesi"ni dinlemeye bekliyoruz. Detayları ekteki afişte bulabilirsiniz.

Ekler

gonullu-akademisi.pdf