Depremden Etkilenen Öğrencilerin Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Hk.

03.03.2023 tarih 32121 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin 129 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında,
İkinci Öğretim Programında okuyan ve Lisans programının eğitim süresinde mezun olamayan Birinci Öğretim öğrencilerden  2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında katkı payı ödeyip kayıt yenileyen Ailesi veya kendisi olağanüstü hal ilan edilen illerde (Kahramanmaraş, Adana. Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ, Sivas’ın Gürün İlçesi) ikamet eden öğrencilerimiz ekteki dilekçeyi doldurup ikametgah belgesi ekleyerek, biibf@comu.edu.tr adresine 24.03.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar mail atmaları gerekmektedir.

harc-iade-dilekcesi-iibf.docx