DİPLOMALARINI MEZUNİYET TÖRENİNDE ALMAK İSTEYEN FİNAL SINAVLARI SONUNDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Diplomalarını Mezuniyet Töreninde (28 Haziran 2022 Salı Günü) Almak İsteyen Final Sınavları sonunda mezun olan öğrencilerimizin aşağıdaki işlemleri eksiksiz yerine getirmeleri gerekmektedir.

1. Öğrencilerimiz, Öğrenci Kimlik Kartı ile öğrenci işleri A şubesine, 27 Haziran 2022 Pazartesi günü başvurarak diploma defterini doldurup ilişik kesme sürecini tamamlamaları gerekmektedir. (Kütüphane’ye borcu olanlar Öğrenci İşleri A Şubesinden alacakları ilişik kesme formu ile Kütüphaneye başvurarak ilişik kesme işlemini tamamlamaları gerekmektedir)
  2. İlişik kesme işlemleri ve diplomalar bizzat öğrencinin kendisi veya noter vekaleti verilen kişiye teslim edilecektir.