Öğrenci Konseyi Temsilcisi Seçimi

2021-2023 Akademik Yılları (iki yıl için) Yapılan Öğrenci Konseyi Seçimleri sonucunda görevli öğrenci temsilcilerinden herhangi bir nedenle süresi bitmeden görevi sona eren temsilcilerin yerine, kalan süreyi (bir yıl için) tamamlamak üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Temsilciler Yönergesi’nin 15/1. maddesi kapsamında yapılacak öğrenci konseyi seçimleri 31.10.2022 tarihinde saat 10.00 – 17.00 arasında Dekanlık Konferans Salonunda yapılacaktır. Adaylık koşulları ve istenilen belgeler aşağıda belirtilmiş olup, aday olmak isteyen öğrencilerin 24.10.2022 tarihine kadar başvurularını Öğrenci İşleri (B) Şubesine yapmaları gerekmektedir.

SEÇİM YAPILACAK BÖLÜMLER

İktisat

Kamu Yönetimi

Maliye

Ekonometri

Adaylık Koşulları

a) İlgili Fakülte, Yüksekokul, Konservatuvar veya Meslek Yüksekokulunun en az ikinci

sınıfına kayıtlı öğrenci olması,

b) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,

c) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,

ç) Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,

d) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,

e) Genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü veya 100 üzerinden 70 ve üstü

olması,

f) Terör örgütlerine aidiyeti veya iltisakı ya da bunlarla irtibatı olmaması, şartları aranır.

Basvuru Dilekçesi.docx