Staj Başvuru Dosyaları Teslimi Duyurusu

İSTEĞE BAĞLI STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında İsteğe Bağlı Staj yapmak üzere Staj Başvuru Dosyasını hazırlayarak Fakültemize teslim etmiş olan öğrencilerden, aşağıda isimleri belirtilen Bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin staj dosyaları, İş yerlerine teslim etmeleri için 16 Haziran 2022 tarihi itibariyle Öğrenci İşleri (B) şubesinden kendilerine teslim edilmeye başlanacak olup, elden teslim almayan öğrencilerin adreslerine kargo ile karşı ödemeli olarak gönderilecektir.

Staj dosyası içerisindeki “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Belgesi” öğrencilerin kendilerinde kalacaktır.

Öğrencilerin Staj başlangıçlarında işyerlerine teslim etmeleri gerekli olan “Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi”; staj başlangıç tarihlerinden önce öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilecektir.

BÖLÜM ADI

İktisat