Tübitak 3005 “ Sivil Toplum Araştırmaları” Çağrısı Açılmıştır

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK iş birliğinde "3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında “Sivil Toplum Araştırmaları” çağrısı açılmıştır.

Sivil Toplum Araştırmaları Çağrısı kapsamında; STK’ların kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, sivil toplum algısı, karar alma mekanizmalarına aktif sivil toplum katılımının sağlanması, sivil toplum ve gönüllülük, bağışçılık, sivil toplum alanında iletişim ve dijitalleşme gibi araştırma konuları çerçevesinde sivil toplum sektörünün kapsayıcı bir şekilde ele alınması beklenmektedir.

Çevrim içi başvurunun tamamlanması için son tarih 30 Eylül 2024 saat 23.59, çevrim içi başvurusu tamamlanmış olan projelerin elektronik imza işlemleri için son tarih ise 4 Ekim 2024 saat 23.59 olarak belirlenmiştir. Çağrıya ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

detaylı bilgi için tıklayınız.