Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi 2022 (Stratcom Summit 2022)

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen “Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi” (Stratcom Summit), bu sene 2-3 Aralık 2022 tarihlerinde “Stratcom in the Age of Uncertainty” temasıyla düzenlenecektir. Zirve’de stratejik iletişim, hükümet iletişimi, kriz iletişimi, göç iletişimi, dezenformasyonla mücadele, dayanıklılık, liderlik, profesyonellik, yönetim ve yönetişim, açık kaynak istihbaratı, hibrit tehditler ve yeni medya gibi başlıklar ele alınacaktır.

Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi’ne ilişkin detaylı bilgilere tr.stratcomsummit.com adresinden ulaşılabilecektir.

Zirveye katılmak isteyen personellerin (yol ve konaklama masraflarını kendisi veya kurumu tarafından karşılanmak kaydıylaburada yer alan kayıt formunu doldurması gerekmektedir.

İlgiliere duyurulur.