Zorunlu Yabancı Dil Asenkron İngilizce Dersi

Zorunlu Yabancı Dil Asenkron İngilizce dersine İlişkin öğrencilere yönelik olarak bilgilendirme duyurusu Yabancı Diller Yüksekokulu internet sayfasında yayınlanmıştır. İlgili ilanda hem yazılı hem de video anlatımı ile dersin içeriği ve Microsf Teams sistemine kayıt sürecine ilişkin detaylı bilgi yer almaktadır. İlanda ayrıca Zorunlu Yabancı Dil İngilizce Dersi Microsof Teams ekip kodları paylaşılmıştır. Öğrencilerin hızlı bir şekilde sisteme oryantasyonun sağlanması adına ilgili ilanın birim internet sayfalarında da paylaşılması ve dönem başında yapılacak olan birim öğrenci oryantasyon toplantılarında, öğrencilerin Yabancı Diller Yüksekokulu internet sayfasındaki ilanda belirtilen adımları takip ederek Microsoft Teams ve bölümlerine ait çevrimiçi sınıfa kaydolmaları için aşağıda linki verilen video hazırlanmıştır. Zorunlu ingilizce Dersi alacak  öğrencilerimizin videoya göre işlemleri takip etmesi gerekmektedir.

Eğitim Video Linkine tıklayınız.