Akademik Gelişim ve Entegrasyon Topluluğu

Akademik Gelişim ve Entegrasyon Topluluğu(AGET) olarak 28 şubat günü Biga İktisadi ve İdari Bilimler fakültesin de gerçekleştirilen “Kendi Hikayeni Anlat” adlı seminer de Porto FC Spor Yöneticiliği ve Çanakkale Dardanel Spor CEO’luğunu yapmış Sayın Gökhan Bozkurt ile birlikte sinema ve tiyatro sanatçısı Sayın Nezih Cihan Aksoy’un katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

AGET topluluk başkanı Berkan Şer’ in konuşması ile başlayan etkinlikte Gökhan Bozkurt konuşmasın da “ Ben de Çanakkale de yaşayan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden mezun olmuş biri olarak hiçbir zaman hayallerimden vazgeçmedim ve üniversitemizi her zaman en güzel şekilde temsil etmeye çalıştım.”  sözleri ile üniversite öğrencilerimize tavsiyeler de bulundu.

Nezih Cihan Aksoy ise etkileyici sunumu ile birlikte öğrencilerimize kendi hayat hikayesini anlatıp her zaman hayallerin peşinden koşulması konusunda tavsiyeler verdi. Katılımcılara plaket taktimi ile biten etkinlik öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.