ÇOMÜ KARİYER ETKİNLİĞİ

İŞKUR, Biga İİBF işbirliği ile "İnsan Kaynakları Masası" ve "Girişimcilik Masası" adlı iki etkinlik organize edilmiştir. Bu etkinliklerin temel amacı öğrencilerimizle iş dünyasını buluşturmak, öğrencilerimizin emek piyasasını yakından tanımalarını ve iş ve staj imkanları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Bu bağlamda öğrencilerimize bulundukları bölgede işle ilgili önemli bir network oluşturma imkanı doğacaktır.

Etkinliğin daha verimli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla, oturumlar atölye etkinliği şeklinde planlanmıştır.

6 Mayıs 2024 tarihinde, 13:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğimizin

1. Oturum (GİRİŞİMCİLİK MASASI) 13:00-14:00 saatleri arasında olup, bu kısımda 7 firma sahibi/girişimci yer alacaktır.

2.Oturum (İNSAN KAYNAKLARI MASASI) ise 14:00-15:00 saatleri arasında olup, bu kısımda firmaların (7 firma) insan kaynakları yetkilileri sunumlarını gerçekleştirecektir.

Atölye etkinliği özetle, firma yetkilisinin kısa bir firma tanıtımı, soru-cevap, staj ve iş başvurularının alınması vb. etkinliklerden oluşacaktır.

Etkinliğe katılan öğrencilerimize İŞKUR tarafından katılım sertifikası verilecektir. Bu sebeple öğrencilerimizin isimlerini görevlilere yazdırmaları gerekmektedir.

Kampüsümüz içerisinde yer alan tüm öğrencilerimiz ve Hocalarımız Kariyer Etkinliği’mize davetlidir.