15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından düzenlenen “15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi” 24-27 Ekim tarihleri arasında Fakültemiz D Blok Zemin katında öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin ziyaretine açıldı. Sergide 15 Temmuz gecesi milli iradeye ve demokrasimize yönelik olarak yapılan darbe girişimi sırasında objektiflere yansıyan can alıcı kareler yer alıyordu. Canı pahasına demokrasiye sahip çıkan ve kendilerini tanklara ve uçaklara siper eden kadın erkek, genç yaşlı tüm halkımızın günlerce tuttuğu demokrasi nöbeti tüm dünyaya ders verir nitelikteydi. 15 Temmuz şehitlerini ve o gece milli iradeye sahip çıkmak için sokaklara dökülen demokrasi savaşçılarını unutmamak ve unutturmamak için düzenlenen sergiye ilgi yoğundu.