AB ECOUNITY Erasmus Projesinin Çalıştayı Gerçekleştirildi

Maliye Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Erdal Eroğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı ve Sürdürülebilir yeşil kalkınmaya yönelik pratik uygulamalar ve üniversiteler ile yerel aktörlerin bu konudaki etkileşimleri hakkında faydalı bilgiler toplamayı amaçlayan AB ECOUNITY Erasmus projesinin Çalıştayı gerçekleştirildi. Öğrencileri, STK temsilcilerini, Akademisyenleri ve Üniversite yönetimini bir araya getiren Çalıştayda oldukça verimli tartışmalar ortaya konulmuş ve projenin çıktıları için çok değerli deneyim ve bilgiler edinilmiştir. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Levent Dalyancı ve Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. İlknur Karaslan’ın da desteklerini sunduğu ve katıldığı ECOUNITY proje çalıştayına katılım sağlayan ve değerli katkılar ortaya koyan katılımcılar şu şekildedir: Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Aydın Çalıdağ, Kent Konseyi Temsilcisi Sayın Bülent Erbaş, TROYA Çevre Derneği adına Sayın Oral Kaya, İDA Dayanışma Derneği adına Sayın Gürcan Sarak, Çanakkale TEMA temsilciliği adına Sayın Sümeyra Güleryüz ve Sayın E. Melek Karahan, Çanakkale Dağcılık ve Doğa Sporları Spor Kulübü adına Sayın İlknur Kaynar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek, Biga İİBF Öğr. Üyelerinden sayın hocalarımız; Dr. Öğr. Üyesi S. Sami Tan, Dr. Öğr. Üyesi Belma Engin Güder, Dr. Öğr. Üyesi Salih Ziya Kutlu, Dr. Öğr. Üyesi Verda Davaslıgil Atmaca, Arş. Gör. Gülistan Can ve sevgili öğrencilerimiz Sürdürülebilir Yeşil Ekonomi Kulübü kurucu Başkanı Kübra Dalgin, Kulüp Başkanı İrem Genç ve kulüp üyeleri Dilara Özkan, Pınar Şahin ve Semanur Çuvalcı. Çalıştay da ayrıca ECOUNITY projemizin partneri olan Melis Eğitim Teknoloji adına Elif Anda ve Caner Anda ve proje ekibinin araştırmacıları Doç. Dr. Didem Saygın ve Arş. Gör. Kendal Deniz’de hazır bulundular.

ECOUNITY proje çalıştayı görüntüleri için tıklayınız.