ATLAS Projesi Kapanış Törenine Fakültemizi Temsilen Doç. Dr. Mustafa Turgut DEMİRTEPE Katıldı

"AB Müktesebatına Uyum Sürecinde Türkiye'nin Ulaştırma Mevzuatının Analizi (ATLAS)" Projesi kapsamında, AB ulaştırma müktesebatı ile ulusal mevzuatımızın karşılaştırılmasına dayalı bir boşluk analizi yapılması, tespit edilen boşlukların doldurulmasına yönelik eylemlerin tanımlanması ve müktesebatın hayata geçirilmesi ile oluşabilecek ekonomik, sosyal, teknolojik ve çevresel etkilerin ulusal önceliklerimizi de gözeterek değerlendirilmesi amacıyla Ulaştırma alanında AB mevzuatına uyum çalışmalarında öncü rol oynayan ve gelecek dönemde Türkiye-AB teknik ve mali iş birliği sürecine rehberlik edecek ATLAS Projesi'nin kapanış törenine Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni temsilen Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Mustafa Turgut DEMİRTEPE katılmışlardır.