Biga İİBF Ç.E.E.İ. Bölümü “İş Hayatında Nasıl Başarılı Olunma(ma)lı? - Kariyer Hikayeleri” Etkinliği Düzenledi

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından 8 Kasım 2022 Tarihinde Saat: 11.00’da Dekanlık Konferans Salonunda  Biga İŞKUR Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik olarak “İş Hayatında Nasıl Başarılı Olunma(ma)lı? - Kariyer Hikayeleri” etkinliği düzenlenmiştir. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, İŞKUR Biga İl Müdürümüz Sn. Emrullah NARİN, İŞKUR Biga İş ve Meslek Danışmanı Sn. Hülya SAVAŞ, AY-SA Demir A.Ş. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fahrettin AY, AY-SA Demir A.Ş. İnsan Kaynakları Departmanı Müdürü Sn. Tuğba AY KIZIL, CENAL ELEKTRİK A.Ş Personel Şefi Sn. Ersin SÜMER katılmıştır.