BİGA İİBF’ DE KAYIT HEYECANI

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Dönem Kayıtları Başladı.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni kazanan öğrencilerin kayıtları 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü başlamış ve 26 Ağustos 2022 Cuma gününe kadar devam edecektir.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN “2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tüm programlarında yerleşme doluluk  oranının %100 olduğunu, diğer yandan tüm programlarda taban puanların geçen yıla göre yükseldiğini böylece hem nicelik hem de niteliksel olarak iyileşme olduğunu belirterek, Fakültemizi tercih eden tüm öğrencilerimize tebriklerini ve başarı dileklerini iletmişlerdir.

Fakülte Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Cüneyt KILIÇ, Kamu Yönetimi Bölümünü öğrencisi Havva ORMAN’ın ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü öğrencisi Berkay TAŞDELEN’in kayıtlarını yapmış ve öğrenci  belgelerini takdim etmişlerdir.