Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biga İİBF Dekanına Eğitim Dairesi Başkanlığı Çalışma Grup Başkanı Hüseyin Cevahir ÖZALP ile Dernekler Denetçisi Sinem MECİT'in Ziyareti

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum  Stratejileri ve Eğitim Dairesi Başkanlığından Çalışma Grup Başkanı Hüseyin Cevahir ÖZALP ile Dernekler Denetçisi Sinem MECİT Dekan Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN’ı Ziyaret Etti.

Üniversitemiz STK Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen ve Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Yeni Dünya Düzeni ve STK'ların Rolü" paneli için konuşmacı olarak gelen İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Sivil  Toplum  Stratejileri ve Eğitim Dairesi Başkanlığından Çalışma Grup Başkanı Hüseyin Cevahir ÖZALP ile Dernekler Denetçisi Sinem MECİT 26 Ekim 2022 Çarşamba günü Dekan Ercan SARIDOĞAN’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN, İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erdal AYDIN, İşletme Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Filiz EROĞLU’da hazır bulundular.