Biga İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Oryantasyon Programını Gerçekleştirdi

2022-2023 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında Uluslararası İlişkiler Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik "Uyum Sağlama- Fakülteye Başlama (Oryantasyon) Eğitimi" 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14.50'de 106 no'lu derslikte gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon etkinliğine Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Cemre PEKCAN, bölüm öğretim üyeleri Prof.Dr. Soner KARAGÜL, Doç.Dr. Mustafa Turgut DEMİRTEPE, Dr.Öğr. Üyesi Belma ENGİN GÜDER, Dr. Araştırma Görevlisi Muhammet Fatih ÖZKAN, Dr. Araştırma Görevlisi Tuğçe YILDIZ ve Araştırma Görevlisi Murat Çağrı TUNA katılmıştır. Yaklaşık 1,5 saat süren etkinlikte Bölüm ve Bölüm öğretim elemanları  hakkında bilgi verilmiş olup,  öğrencilerin Bölüm ve Fakülte ile ilgili soruları cevaplandırılmıştır.