Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biga İİBF’de 1. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Tanışma Toplantısı Yapıldı

17 Ekim 2022 Pazartesi günü Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile “Tanışma Toplantısı” yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik ÇOMÜ Tanıtım Filmi Gösterimi,  Tarihi Alan Başkanlığı Film Gösterimi, Biga Tanıtım Filmi Gösteriminin ardından Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr Ercan SARIDOĞAN’ın konuşmaları ile devam  etti.

Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN Fakültemize kayıtlanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek başladığı konuşmasında Fakültemizin 30 yıllık köklü bir geçmişe ve güçlüde bir akademik kadroya sahip olduğunu akademik ve idari olarak öğrencilerimizin her sorununda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteğini, öğrencilerimizin de 4 yıllık eğitim hayatları boyunca hem dil hem de akademik anlamda kendilerini geliştirmelerinin çok önemli olduğunu ifade ettiği konuşmasının devamında Fakültemiz ile ilgili bilgilendirmenin olduğu slayt sunumu ile konuşmalarını sonlandırmışlardır.

Etkinliğe Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Meclis Başkanı Melih AKYIL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik BAŞARIR, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Sağlık Ve Bilimsel Araştırma Vakfı Başkanı Bünyamin Nami TONKA, 1. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte çok sayıda akademik personelimizde katılmışlardır. Etkinlik fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.