Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

BİGA İİBF’de DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi.  Dekan V. Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI’nın Rektör Yardımcısı olarak atanmasının ardından Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili olarak atandı.

 Prof.Dr.Ramazan AYDIN Yerleşkesi'nde  düzenlenen tören, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU, Biga Belediye Başkanı Alper ŞEN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Ertuğrul BİLGÜCÜ, Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Biga TSO Meclis Başkanı Melih AKYIL, ÇOMÜ Genel Sekreteri Oğuz ÜNAL, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan KARABULĞU, STK Temsilcileri, akademik ve idari kadro ile öğrencilerin  katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU; " Bugün Biga İİBF'de dekanlık devir teslim törenimizde birlikteyiz. Nazan hocam Biga'da 25 senedir görev yapan, Biga'nın kabullendiği bir isim,  Bundan sonra bayrak Nazan hocamızda. Levent hocam dekanlık görevimizi yaptı. Dünden itibaren de üniversitemizin rektör yardımcılığı görevine atamasını yaptık ben her iki hocamızı da  tebrik ediyorum. Biga, başından beri üniversitemize destek oluyor. Biga yerleşkemizde yeni fakülte ve programlar geliştireceğiz. Kampüsümüzün sosyal alanlarını geliştireceğiz. Bu konuda  sanayici büyüklerimiz, genç iş adamlarımızın desteği söz konusu. Bu dönemde fakültemize ve üniversitemize desteklerin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Her anlamda üniversitemizin lokomotif fakültelerinden biri Biga için yapılandırma çalışmalarımız devam edecek. " dedi.

Rektör Prof.Dr.R.Cüneyt ERENOĞLU’nun konuşmasının ardından ilk konuşmayı Prof.Dr.Hüsnü Levent DALYANCI yaparak Dekanlık dönemi boyunca çalıştığı akademik ve idari personele teşekkürlerini sundu ve Prof. Dr.Nazan YELKİKALAN’a yeni görevinde başarılar diledi. Prof.Dr.Nazan YELKİKALAN’da Biga İİBF ‘de yapmak istediği projeler olduğunu Biga İİBF’nin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek tüm Bigalı İş insanlarının ve STK’ların Fakülte’ye desteklerinin devamı noktasında temennilerini dile getirdi ve devir teslim töreni gerçekleştirildi. Tören tebriklerin kabulü ve fotoğraf çekimi ile son buldu.